Opdrachten
Enkele referenties


   In gesprekken is Miriam scherp, reflecterend en empatisch, zij dringt door tot de essentie, kan goed met weerstand omgaan en weet mensen in beweging te krijgen. Daarbij behoudt Miriam altijd het eindresultaat goed voor ogen. Mede dankzij haar heeft de managementondersteuning, de persoonlijke ontwikkeling van onze secretaresses en de onderlinge samenwerking binnen EP-Nuffic een stevige impuls gekregen.
September 2015

 
   “Miriam heeft in 2010/2011 een adviestraject uitgevoerd bij HAN VDO. Met haar expertise heeft ze op het gebied van structuur, op inhoudelijk en personeelsvlak een belangrijke input gehad bij de totstandkoming van een bedrijfsbureau bij HAN VDO. Ik heb haar ervaren als iemand die zeer professioneel te werk gaat en makkelijk kan schakelen op verschillende niveaus.”
December 2011

 
  
   

 
   "Miriam heeft gedurende 10 maanden de rol van verandermanager voor de afdeling Management Support op zich genomen. Miriam weet vanuit haar kracht mensen te motiveren en in beweging te brengen waardoor er meer klantgericht, samenwerkingsgerichtheid, resultaatgericht en omgevingsbewust team is ontstaan. Het mooiste compliment is dat zelfs het team zelf niet meer terug wil naar de vroegere situatie."
November 2010. AkzoNobel T&E

 
   "Her integrity and expertise gives her an entrance at employees within organisations who are often not willing to change their work, attitude or proces. The last 3 years I have hired her as a consultant or changemanager for different kinds of questions from clients in Education, Finance, Government etc. I recommend you first talk to Miriam before you ask other companies to help you out!"
October 2010

 
   "Miriam is een professional: vakkundig, betrokken, betrouwbaar met een goed gevoel voor de mens en de organisatie. Ik ga zo weer met Miriam in zee."
September, 2010

 
   "De mensen zijn de ogen geopend en in beweging gekomen; dat was al een opdracht op zich!"
"Miriam is gedreven en oprecht betrokken; maakt lastige verbeterpunten bespreekbaar, is kritisch, open en eerlijk in het geven van feedback maar met oog voor de menselijke maat"

 
   "Miriam weet in twee vragen de kern van een probleem bloot te leggen, is scherp in de analyse. Bovendien bijzonder prettig om mee samen te werken."
 
   "Haar inlevingsvermogen, analytische en gestructureerde aanpak geven blijk van vakkundigheid. Wij hebben haar ook verder betrokken bij de implementatie en nazorg."
 
   "Miriam straalt verantwoordelijkheid en betrokkenheid uit met een duidelijke formulering van afspraken en resultaten"
 
   "Miriam Byvanck ken ik als een echte professional die zich inzet voor het neerzetten van een werkbaar resultaat. Ze houdt daarbij altijd oog voor haar omgeving en voor het proces."