Coaching
Individuele of collectieve coaching

Byvanck Advies & Coaching heeft brede ervaring op het gebied van individuele coaching (on the job) en collectieve coaching of training van management supporters en (office)management

Deze coaching en training kan gericht zijn op teambuilding, persoonlijke effectiviteit, effectief communiceren, gesprekstechnieken en dialoogcoaching.

Ook voor medewerkers die willen doorgroeien naar een leidinggevende functie of officemanager zijn gerichte begeleidingstrajecten mogelijk in effectief leiderschap.

Bij individuele en teamcoaching wordt gebruik gemaakt van een tool, de ODC-meting (ODIN Development Compass). Deze meting brengt natuurlijke talenten en onbewuste drijfveren in kaart. De uitslag geeft inzicht op drie niveaus: natuurlijke kracht, natuurlijk potentieel en kwetsbare kracht.

Op diverse kruispunten in loopbaan en leven kan de ODC-meting het verschil maken. Ben je écht geschikt voor die positie? Is die volgende stap een goed idee? Waarom loop je hier vast? Doe je wat er van je gevraagd wordt en hoe verhoudt zich dat tot je talenten? Hoe kom je erachter waar je potentieel ligt om je gericht verder te ontwikkelen? In hoeverre spoort je zelfbeeld nog met de realiteit?

Bij loopbaan- en leiderschapsontwikkeling geeft de ODC-meting inzicht in valkuilen en ontwikkelkansen en hoe daar effectief richting aan te geven.

De ODC-meting is gebaseerd op het gedachtengoed (analytische psychologie) van de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung. In zijn visie wordt ons gedrag gedreven door onbewuste patronen die doorgaans op jonge leeftijd zijn ontstaan.

De ODC is een gevalideerde en beproefde assessmenttool met uitzonderlijke resultaten. Meer informatie is te lezen op www.beacode.com.